پروژه تحقیقاتی تولید الکتریسیته از امواج دریا

اعضای تیم تحقیق در طراحی و ساخت مدل مبدل انرژی موج

اسامی هیات علمی دانشگاه صنعتی اصفهان  و دانشگاه هامبورگ که در این پروژه مسئولیت راهنمایی دانشجویان ایرانی و آلمانی را بعهده داشتند به قرار زیر است:

1. دکتر جمشید پرویزیان عضو هیئت علمی دانشکده مکانیک
  2. دکتر شهریار منصورزاده عضو هیئت علمی پژوهشکده زیر دریا
  3. Professor Alexander Duster

اسامی دانشجویان مقطع دکترا در دانشگاه صنعتی که در این پروژه به کار مشغول شدند به قرار زیر است:

1. آقای سعید رضایی (رتبه اول مقطع کارشناسی ارشد دانشکده مکانیک گرایش ساخت و تولید)
  2. آقای امیر رحیمی (رتبه دوم مقطع کارشناسی ارشد دانشکده مکانیک گرایش ساخت و تولید)

هدف از اجراي طرح ( خرد و كلان) :

هدف نهایی این پروژه شامل موارد زیر است:

• کسب دانش فنی طراحی و ساخت مبدل های  انرژِی  نقطه ای موج دو بدنه ای
  • توسعه مجموعه  آزمایشگاهی و طراحی و ساخت مکانیزم های مناسب جهت  تست مدل مبدل های موج
  • بهینه سازی مبدل موج جهت تولید نمونه تحقیقاتی
  • ایجاد شاخه جدید تحقیقاتی در زمینه تولید الکتریسته از امواج دریا در دانشگاه صنعتی اصفهان و پژوهشکده زیر دریا
  • انتشار مقالات تحقیقاتی در ژورنال های معتبر دنیا در ارتباط با نتایج طرح تحقیقاتی حاضر.
  • ایجاد زمینه های لازم جهت  تجاری سازی مبدل توسعه یافته و ساخت مبدل موجی در ابعاد واقعی
  • ایجاد امکانات لازم جهت تعریف دهها پروژه تحقیقاتی در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا
  • تربیت نیروی متخصص در زمینه استخراج انرژی الکتریکی از امواج دریا
  • همکاری علمی و تحقیقاتی با مراکز علمی و دانشگاههای معتبر دنیا