انتصاب رئيس پژوهشكده علوم و فناوري زيردريا

دكتر ميبدي درحکمی با اشاره به سوابق و تجربيات دكتر بدري و بنا به پيشنهاد معاون پژوهش و فناوري دانشگاه ، مسئوليت پژوهشكده علوم و فناوري زيردريا را به ايشان واگذار نموده و  به سمت رياست پژوهشكده علوم و فناوري زيردريا منصوب كرد.

دكتر ميبدي همچنين خواستار بهره‌گيري از همفكري، همكاري و مشاركت فعال همكاران پژوهشكده علوم و فناوري زيردريا در انجام وظايف محوله در پيشبرد و اعتلاي همه جانبه امور شد و براي ايشان آرزوي موفقيت كرد.

دكتر محمد علي بدري ، دركارنامه اجرايي خود تاكنون معاونت پژوهشكده علوم و فناوري زيردرياي دانشگاه صنعتي اصفهان را طي چند دوره ، مديريت گروه پژوهشي هيدروديناميك و مديريت دپارتمان بويه  را بر عهده داشته است.

گفتني است، رئيس دانشگاه در حكمي جداگانه از زحمات ارزشمند دكتر مقيم در دوره تصدي رياست پژوهشكده علوم و تكنولوژي زيردريا، تقدير  و با استعفاي وي موافقت نموده است